Poika on sitten aloittanut näytelmät. Mamin kanssa matkasivat jo perjantaina Auraan ja Velin Siri-siskon luo. Siellä on kuulemma avattu loppuvuodesta uusi Bed&Breakfest-majoitus... mut vaan harvoille ja valituille. En kyllä ymmärrä miten toi jätkä sinne pääsee?? Taitaa veri on vettä sakeampaa?

Lauantaiaamuna kello soitti 6.15. Mamilla oli kuulemma vaikeuksia nousta ylös, kun Veli oli vonkunut melkein koko yön. Poika olisi halunnut nukkua siskonsa vieressä eikä mamin. Ylös päästiin ja messukeskukseenkin kahdeksaksi. Ensi töikseen poika oli tehnyt tortut lattialle, eikä mamilla tietenkään ollut paperia taskussa (Mä oon kyllä yrittänyt ohjeistaa sitä..mutta EI!). Onneksi russeli-ihmiset ovat ystävällisiä ja mami sai siivouspussin.

HOO Moilanen messukeskuksessa.

Poika oli ollut aivan hepulissa ennen kehää. Onneksi kasvattajatäti antoi kullan arvoisen neuvon ja niinpä poikaa väsytettiin kehää ympäri kulkemalla. Jo loppui hepulit ja arvostelussa kuljettiin kauniista. Kehän laidalta kuului kuulema kehumistakin?? Tuomarina ruotsalainen Kurt Nilsson.

Boldandbrainy Bang-a-Boomerang, Veli (aka Pili Palliainen aka HOO Moilanen) PEK3

Ikäisekseen hyvä pää, hyvä kaula, riittävät kulmaukset, voisi olla suoremmat etujalat, hyvät tassut, eteenpäin kulkeminen ei stabiilia, hyvä turkki.

(Vapaa suomennos... Kehätoimitsijoilla voisi olla parempi käsiala).

Tää näyttely oli myös mamille eka oikea patsastelu. Onhan se ollut mätsäreissä ja mun kanssa viime vuonna rotuunotossa, jossa olin aivan papukaijana mamin olkapäällä. Ei ihme että sillä oli kämmenet märkinä ja polvet letkuina. Onneksi kehän laidalla oli kannustusjoukkoja ja selkääntaputtelijoita. Mami tästä vierestä lähettää erityiskiitokset kaikille!

Täällä kotona ollaan kyllä iloisia pojan käytöksestä. Liedon mätsäreissä pari viikkoa aiemmin Veli oli kuin pellossa kasvanut. Mami sai kyllä hyvät ohjeet kasvattajatädiltä Liedossa. Narun molemmissa päissä on tapahtunut muutosta. Seuraava koitos on 4.2. Keuruun ryhmänäyttelyssä.