Taas se kuukausi kulua tumpsahti ja uusikin vaihtui. Oltiin vappuaika mökillä Kihniöllä. Maailman paras paikka mun mielestä, jos ei lasketa päiväunipaikkaa mamin vieressä torkkupeiton alla. Mökillä mietittiin että jos me ollaankin saatu russelin sijasta puolalais-ruotsalainen vesikoira?? Pojan papi on Puolasta ja Asta-mami tunnustaa SveaMamman maata. HOO kantoi kaikkia pikkurisuja vedestä maalle. Onneksi ei silpunnut niitä, vaan raahasi maalle ja lähti seuraavan perään. Mulla alkoi ainakin varpaita palella kun pikkusen aikaa seisoskelin Velin vahtina rantavedessä.



HOO Moilanen on laittanut jo nuorella iällä elämän prioriteetit kohdilleen... Oma napa ja varsinikin vatsa lähimpänä. Tosin se ei ole vielä ymmärtänyt yhtä seikkaa: jos ei vahdi mökkiä ja mökin asukkeja ei tipu myöskään ruokaa. Me russelit ei meinaan saada iteksemme esim. jääkaapin ovia auki. (Täytyy heti perua puheet, koska varmasti sellaisiakin russeleita löytyy..) Eli hommahan meni sitten näin. Mä olin MÖKKIvahtina ja HOO MAKKARAvahtina.





EIhän me mökillä mitään työleirillä oltu. Saatiin painaa "hullu-muulia" ja räyhätä vesilinnuille jokka tuli liian lähelle meidän laituria. HOOn uusi harrastus on painaa verkkoaidan alta suoraan naapureille. Naapureilta poikaa saikin haukkua vähän väliä. Mamilla meinasi mennä hermot poikaan. Onneksi me nartut ollaan ihan erinmoisia. Lempi ei koskaan karannut, mutta Timppa-papaa sai myöskin haeskella naapuripihalta. Vaikka aita oli laitettu niin tiiviiksi kuin olla ja voi, niin papa kiersi sen ja taas russelin häntämela vilkkui iloisesti väärällä puolella. Papa joskus kertoikin, ettei yrittänyt enää mennä aidan läpi koska oli Normandian maihinnousussa törmännyt piikkilankaan. Mä en aina ihan uskonut papan juttuja.



"Minäkö karkaamassa? Vahdin vaan näitä upouusia kottikärryjä."

Mami halusi ottaa musta tällaisen pönötyskuvan... ja kuvaa tarkemmin tarkasteltuaan mami määräsi mut laihikselle. Se on sitten kaalisoppakuuri + lentoemäntädieetti. Lantio tarttee saada kesäkuntoon. Tää on meidän leikattujen tyttöjen synti. Aineenvaihdunta hidastuu ja lantion seutu alkaa pyöristyä. Mutta musta tää menee nyt jotenkin nurinkurisesti... Mami tosin sanoo naapurin rouvan kanssa jutellessaan, että tarttee syödä että aineenvaihdunta pysyy käynnissä.. No nih, ruokaa tänne ja äkkiä.. aineenvaihduntani pysähtyy!!!



Sitten vielä muutama remumiskuva... ja lopuksi mamin ottama blogin pakollinen luontokuva.