Käytiin mamin minihiihtolomalla Turussa sukuloimassa. Mutkin otettiin mukaan ettei elämäni olisi ihan ja pelkästään Parkanoa. Olisikohan sittenkin mun pitänyt jäädä kotio kun mamin VISA-kortti vingahti 300,- edestä? 

Kaikki meni siihen asti hyvin, kunnes en suostunut pissaamaan iltalenkillä enkä sitten tietenkään aamulenkilläkään. Mami siitä hermostui ja alkoi maalamaan piruja seinille: virtsatulehdus, -kivet, -kiteet, -umpi jne. Sen jälkeen sitten virtsamyrkytys. Hysteria oli vallannut koko mummilan ja lähiseudunkin. Saatiin sitten lääkäriaika Raisioon Vettoriin ja mua lähdettiin kiidättämään kohti sairaalaa. Tosin lääkäriaika olisi vasta 3 tunnin päästä. Mami olisi halunnut laittaa hätävilkut mutta mä sanoin ettei tässä ny sellaista hätää eikä edes pissahätää... Kukaanhan ei kysynyt multa mistä on kyse?

Vettorissa respantäti otti mut vastaan ja perustietojen jälkeen mami laittoi mut häkkiin!! Sitten se käänsi selkänsä ja lähti pois, vaikka yritin olla todella surkean näköinen ja tärisin. Se oli jo liikaa ja huusin ja vinguin minkä kerkesin. Mielessäni alkoi pyörimään jo kauhukuvat että mut on myyty koe-eläimeksi tai sitten mami on jäänyt velkaa kyseiselle lääkäriasemalle ennen kuin muutti pois Turusta ja mä oon nyt panttina.

Tästä alkoikin pieni muistamattomuuskohta. Musta oli otettu kaikenmaailman näytteet, ultraäänet ja rönkkenit. Vikaa ei vaan löytynyt. Aika tuntui kovin pitkältä kunnes huomasin tutut kasvot.. en vaan muistanut mistä ne olivat tutut? No, sehän oli mami. Se oli saanut rahat kasaan ja mä pääsisin takaisin kotiin. Ei maar, se tuli hakemaan mua ja kysymään lääkäritädiltä, mikä oikein vaivasi. Täti sanoi että pisumattomuus voi johtua kivusta tai sitten vika on neurologista!!! Ny se täti sitten väitti et oisin niinko hermoheikko?? Eikö se ollut tunnistanut mun rotua? R niinku russeli!! Terapia-aika? No thanks!! Kukaan ei ollut kysynyt multa, että saatoinko olla niin iloinen päästessäni pois Parkanosta että pisuhätä hävisi? Tai että kaupungissa oli niin paljon katseltavaa että unohdin kyykistyä? 

Lähdettiin sairaalasta ja mummin pihalle päästyäni kyykistyin ja sanoin mamille: ”siinä sulle pisut!!!” Aika kova litrahinta tuli tuolle lirutukselle kun koko reissu tuli maksamaan sen 300,-.

Sairaalareissun murjoma.

Mami niin rakastaa näitä "kuin kaksi marjaa"-kuvia.. Tässä Velin papi Fredi ja Veli. Vai oliko se toisinpäin?

Meillä on kivaa ulkona...

....ja sisällä.

Pakollinen HOO Moilas-päivitys:

Poika (9kk) oli Keuruun ryhmänäytelmässä 4.2. sadanmiljuunan asteen pakkasessa (-35). Onneksi saivat olla sisällä. Tuomari Tanya Ahlman-Stocmari arvioi jätkän JUN EH arvoiseksi:

Maskuliininen, oikeat rungon mittasuhteet omaava uros. Hyvä pää ja ilme. Vahva kaula. Erinomainen runko ja rintakehän pituus. Hyvin rakentunut takaosa. Oikeanlaatuinen karvapeite. Niukasti kulmautunut edestä. Valitettavasti kääntää tässä kehitysvaiheessa erittäin voimakkaasti eturaajojaan ulospäin. Hyvät käpälät. Erinomainen käytös. Oikea ylälinja liikkeessä. Hyvä häntä. Liikkuu hyvin takaa. Palkintosija putoaa tänään luokalla eturaajojen vuoksi. 

PS. Kirsi, joka tekee ainakin kaavoja Timppa-papan lentäjäntakista.. Laitatko meiliosoitteen tuonne kommenteihin.. Olisi kiva saada valmiista takista kuvia..